Råmarinert indrefilet av kje Lag vingarette av eddik, olje og salt. 50 g indrefiletavkje. Skjær kjøttet i løvtynne skiver og ha på salt og pepper NRK
Sadel av kje La en smal kniv følge beinene – ikke glem indrefiletene på undersiden. Når jeg fant kam avkje på Bondens marked så måtte jeg ha med det hjem Jons Matblogg
Tilbakeblikk - Restaurant Sant Pau - 18. februar 2011 Dette er da indrefiletav føll fra Pyrineene. Kvelden begynner med et glass Cava. Dette er litt som kje vs sau, spegris vs purke Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Indrefilet av svin, med "grønne saker", fløtegratinerte poteter & rosepeppersaus ♥ஜ Du kjenner på den om den er "myk" eller begynner og bli "fastere" i løpet av steketiden. Men ein skigard kan 'kje vara evig, veit du, Edel's Mat &Vin
Delas Freres Jacques er født og oppvokst i Burgund, men som vinmaker har han vært en stor del av den rennesansen Rhone-dalen har vært gjennom de siste årene Mat og vinnett