Mest rift ble det om søtpotetene, som med en indisk kryddermiks også ble "hot & spicy". Her om dagen arrangerte jeg et klesbytteparty med et knippe gode venninner
Potatisbollar serverade med sweet chilisås 1 gul lök. Kryddiga potatisbollar som i Indien i vanliga fall friteras men som här istället görs i ugn för en hälsosammare variant
Idag var det kylling på menyen, og for å få litt variasjon vekk fra indisk og sweet and sour, så valgte jeg en thailandsk variant Idag, guttene noe skeptisk til all thai som ikke er frityrstekt, pirket noe i maten, med kommentarer jeg liker ikke kokt gulrot og den andre jeg liker ikke paprika,
Det bruker jeg jo til å lage indisk av, men chili/chipotle, cumin, søt og røkt paprika, løk- og hvitløks-pulver er jo viktige ingredienser i både grillkrydder og tacokrydder
Related PostsChilli paneer – Sweet and sour paneerMix veg curry – grønnsaker i karriPaneer butter masalaKormaPaneer tikka – fersk indisk ost i verdens beste marinadePalak paneer – fersk ost i kremet spinatpurè
Denne lagde jeg til vår indiske aften. ____________________________________________Inspirasjon hentet fra en oppskriftsbok som heter "Indisk - en samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter"
) Denne gangen er det indiske kjøttboller i en veldig god saus. Mango chutney er jo veldig godt til indisk mat, men i mangel på det tok jeg litt av dette syltetøyet i stedet