Raita er en dressing som serveres til indiske retter. Ha alt i en skål og bland godt. #raita #indisk. Juster eventuelt med litt sukker eller salt rett før servering
Raita er kald saus som balanserer de sterke kryddersmakene i et indisk måltid, men det passer ypperlig som tilbehør til tapas, grillmat og som saus til kjøtt og fisk
) Håper det inspirer til litt indisk fest- og fingermat. Om du vil lage raita selv, kan du for eksempel lage denne ellers kan min raitamiks brukes både som dressing, kald saus til tapas og grillmat eller dip til papadam
Naan, roti, chapati, paratha eller annet indisk brød. Raita (oppskrift her). Jeg har blant annet byttet ut kremfløte med kokkosmelk for et sunnere alternativ og kylling med scampi
marinert kylling i indisk fløtesaus. nanbrød, raita, ris og en enkel grønn salat. Og når alt er klart. Det er alltid litt høytidsstemning på kjøkkenet når det står indisk på menyen
Perfekt tilbehør til alt fra indisk til grillmat. Kachumbar-salat er indisk salsa. Related PostsKachumbar – TomatsalatAgurk raita – en flytende frisk salatChilipasteLøk pakora – Friterte løkringerRava uttapam – pannekake av semulegrynAvokado- og korianderraita