Server med nanbrød og ris. Jeg søkte litt rundt etter enkle, indiske retter med kylling og der fant jeg noe som likner på denne jeg endte opp med å lage
Indisk keema med naan. Del hvitløksfeddene i toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Dryss over hakket persille eller koriander og server suppen med godt brød. 250 g kyllingfilet, kan byttes ut med magert lammekjøtt. 2 ss rødkarripasta (helst indisk type). 2 dl kokte, røde linser
Indiskkyllingsuppe. Server med nanbrød eller grissini med nigellafrø. Stek kyllingen til den er gylden og nesten gjennomstekt, ta ut av pannen og sett til sides
Det er gøy å eksperimentere med ulike smakskombinasjoner på vårt fantastiske lammekjøtt og nå er det de indiske krydderne som skal få sette sitt preg på kotelettene
Serveres med nanbrød, gjerne hjemmebakt. Karri er karakteristisk for det indiske kjøkken og består ofte av pepper, cayennepepper, gurkemeie, koriander, kanel, muskat, ingefær, kryddernellik, spisskummen og sennep
En helt fantastisk god indiskkyllingsuppe med ingefær og sitrongress. Akkurat denne er inspirert fra det indiske kjøkken, til de som er interessert i å vite det
Serveres med godt brød, for eksempel nanbrød eller foccacia. Tilsett gulrøtter, epler og karri og la dette surre med et minutt eller så, før du tilsetter kyllingkraft eller utblandet kyllingfond