Denne oppskriften er svært enkel å lage og passer perfekt som tilbehør til de herligste indiske retter - som for eksempel den kjente og kjære mangokyllingen
P Tilbehøret var nanbrød, basmatiris, yoghurtdressing og krydrede poteter (samosafyllet). Det skulle vel bare mangle,med tanke på hvor mange ganger vi har spist hos dem den siste tiden
Server dem gjerne til en god indisk middag eller spis dem alene dyppet i resten av hvitløks smøret. Hvem leter vel ikke etter den perfekte oppskriften på nanbrød når man spiser lavkarbo
Nydelig tilbehør til indisk mat. Smak til med salt og server. Dekk stekebrettet med aluminiumsfolie. Dekk deigen med et fuktig klede og la den stå på et lunt sted i en times tid, ikke noe lenger enn 1,5 time
Jeg er fortsatt litt hektet på indisk mat. Som tilbehør til saftige laksespyd hadde jeg nanbrød og sommerlig salat med agurk, tomat, paprika, løk, mint gelè og creme fraiche