Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Tilsett hermetiserte tomater og kokosmelk, og la småkoke under lokk i ca
Idag var det kylling på menyen, og for å få litt variasjon vekk fra indisk og sweet and sour, så valgte jeg en thailandsk variant Idag, guttene noe skeptisk til all thai som ikke er frityrstekt, pirket noe i maten, med kommentarer jeg liker ikke kokt gulrot og den andre jeg liker ikke paprika,
Gryta var kjempegod, og heldigvis tok den ikke allverdens med tid å lage heller. Så etter å ha saumfart kokebøker og matblader hjemme - uten hell - gikk jeg inn på Trines MATblogg og fant inspirasjon - valget falt på en slags indiskkyllinggryte
Indiskkyllinggryte ♥. Fredag kveld hadde vi besøk av min herlige treningsvenninne Elisabeth ☺ Vi lo masse, snakket om drømmene våre, delte de beste treningslåtene med hverandre og spiste kjempegod indisk kyllingsuppe