Kyllingfiletene krydret jeg med litt forskjellige krydder - salt, pepper, curry, hvitløk og chili. Denne suppen er full av smak - så juster mengden krydder etter ønske
Resultatet blir en smakfull gryterett inspirert av India. Du kan velge den proteinkilden du selv liker best og har tilgjengelig, bytte ut fløte med kokosmelk, og smake deg frem med krydder
Denne retten er inspirert og tar utgangspunkt i Sarita’s Shami kebab. Dette er en indisk kebabvariant med kyllingkjøtt i marinade av moste urter og krydder
Har du prøvd å koke en hel kylling i indiskekrydder. Hagearbeid er koseligst først på sommeren,og da passer det så godt med en iskald, Vietnamesisk inspirert is-kaffe
Jeg har ikke prøvd meg på indisk vri enda, men kan ikke helt kalle det helt kndisk da et par av krydderene uteble, nettopp fordi jeg ikke hadde det på hus
Her kommer en Indiskinspirertkrydderkylling dekket av ett lag krydder og kokos. Krydderet tilfører masse gode orientalske smaker, mens kokosen roer det hele ned igjen, slik at du får en deilig mild blanding av masse spennende smaker
Oppskriften er inspirert av bloggen. Mos mango og halve løken sammen med krydderpastaen. Ha i kokosmelk og buljong, og til sist, kylling som er skåret i mindre biter
Til frokost spiste jeg en litt indiskinspirertkylling salat. jeg tok ca 220gr kylling fillet som jeg delte i terninger og stekte sammen med karry curry, tandori masala krydder og litt gurkemeie. Serverte kylling på en seng av salat med ca 30gr cottage cheese. 220gr kylling, 80gr salat, 30gr CC = 272 kalorier, 57,2gr proteiner, 1,6gr karbo, og 3,8gr fett. 220gr kylling