Jeg fikk servert den indiske linsegryten Dahl av en venninne for en tid tilbake og det falt i smak. Jeg bestemte meg for å prøve å lage en oppskrift med egen signatur og jammen fikk jeg det til
INDISK MED TESKJE. Flotte foto av Guri Dahl. Forfatteren og gourmeten Torgrim Eggen lærte meg (i perioden da han skrev Hilal) at indisk mat kan lages hjemme om man tør og har den rette kokeboken
Før du sovner, Orlando, Hulda Garborg- National strateg, Parissyndromet, Miss Dahl's Voluptuous Delights, Året rundt i Vrimleby, Sommeren uten menn, Farlig midtsommer, Frøken Livredd og kjærligheten og Kokebok for større og mindre husholdninger
Jeg elsker asiatisk mat, inkludert indisk. Før hadde jeg bare smakt den brusvarianten til Dahls, men etter å ha smakt Crabbies og Ginger Joe, har jeg funnet ut at det faktisk er kjempegodt