Solsikkefrø. Det er et grovt brød som er veldig, veldig godt. Grunnen til at jeg ikke sier hvor mye mel og havregryn og alt det tørre skal oppi, er at jeg tror at du kan finne det ut selv
Så smurte jeg Philadelphiaost på halve, salatblanding, søt sennep, pepperskinke, agurk, sukkererter og paprika…så brette du halvdelen som ikke er fylt over, og DIGG IN
Jeg eksperimenterer med ferdigkjøpte melmikser innimellom, og akkurat til dette brødet fungerte det så kjempebra med Jyttemel fibra teff, så jeg ser liksom ikke helt poenget med å gjøre om til rene meltyper
Solsikkefrø. Det er et grovt brød som er veldig, veldig godt. Grunnen til at jeg ikke sier hvor mye mel og havregryn og alt det tørre skal oppi, er at jeg tror at du kan finne det ut selv
Den skal bli skikkelig klissete før den settes til. bli knadd lenge og vel. fryktelig lenge siden jeg har bakt brød, og det var deilig å stå til albuene i
Brødet mitt kunne ha blitt finere om jeg hadde brukt mer finmalt mel, men det har jeg ikke hatt i hus på lenge så jeg va rnødt til å bruke grovere tørrvare