Nedenunder er altså mitt bidrag til den store verden av oppskrifter på disse herlige små kjeksene og utover i innlegget vil jeg forklare litt hvorfor jeg velger å ha med ingredienser som salt og Creme de Tartar
Igjen fant jeg ut hvorfor baking ikke er det jeg synes er mest artig når det gjelder matlaging, jeg har altfor liten tålmodighet til at ting skal settes kaldt, heves, etterheves, stekes, avkjøles og alt det der
Eller hvorforikke prøve seg på en julekake utenom det vanlige, en fra Italia for eksempel. Neida, vi skal ikke feire noe spesielt, bare feire julaften litt bedre
Jeg skjønner fortsatt ikkehvorfor jeg ikke har tenkt på det tidligere, jeg har jo så mange tegninger spredd utover hele rommet, i stua, i kjøkkenet og på badet
Selvfølgelig er vi alle ulike og har forskjellig forhold til mat og har ulike erfaringer og opplevelser på hvordan ulike type matvarer påvirker oss, både fysisk og psykisk, men noen myter og påstander kan det være greit å ta opp, der det rett og slett er evidensbasert vitenskap og fysiologi som forklarer hvorfor myten stemmer, eventuelt ikke stemmer
Jeg vet ikke nøyaktig hvorfor. Det er ikke slik at naturen er flottere enn naturen i Norge. Sykle på nedlagte jernbaneskinner med en velfylt piknikkurv hvor det vokser markjordbær mellom skinnene og de blå øyenstikkerne følger med deg på store deler av turen
Dersom du liker bloggen min så hadde jeg satt stor pris på om dere også hadde trykt en «like» på facebooksiden min som du finner HER, og hvorforikke følge meg på Instagram når du først er i gang
Husk at fyllet hever seg ved steking. Jeg skal vel innrømme at det kanskje ikke har fristet helt, siden jeg forbinder valmuefrø med noe man strør oppå rundstykker, og ikke noe man fyller kaker med, på lik linje med krem eller sjokolade