Noen ganger stopper jeg opp og spør meg selv om hvorfor jeg ikke gjør mer av det som gjør meg glad. Form deigentilsirkler med hendene og legg på bakepapirkledd langpanne
Jeg skjønner fortsatt ikkehvorfor jeg ikke har tenkt på det tidligere, jeg har jo så mange tegninger spredd utover hele rommet, i stua, i kjøkkenet og på badet
Dessuten fant jeg ut hvorfor det heter lussekatter, og det var jo ikke noe særlighyggelig. Piskegg og sukrin gold til en luftigeggedosis, rør inn kesam
Lurer på hvorfor. Pensle med sammenpisketegg og strø over perlesukker. Denne gangen har jeg altså brukt eplene igjærbakst og det er virkelig helt nydelig det også
Hvorfor speltmel. Jeg fikk noen spørsmål forrige gang jeg la ut gjærbakst, så jeg tenkte jeg skulle ta det under her itilfelle flere lurer på det samme
Hvorfor speltmel. Jeg fikk et par spørsmål forrige gang jeg la ut gjærbakst, så jeg tenkte jeg skulle ta det under her itilfelle flere lurer på det samme
Men, syns de hevet dårlig denne gangen også, men nå har jeg funnet ut hvorfor. DJeg penslet bakverket med egg FØR de hadde hevet ferdig, dèt tror jeg ikke var smart
Hvorfor. Form deretter den rullede remse til en kanelsnurr og legg det på en bakeplate med bakepapir. Frist deg selv eller dine gjester med hjemmebakt gjærbakst, skift ut all hvetemelet med speltmel, det fungerer og smaker svært godt
Dessuten fant jeg ut hvorfor det heter lussekatter, og det var jo ikke noe særlighyggelig. Piskegg og sukrin gold til en luftigeggedosis, rør inn kesam
Hvorfor heter det fyll, f. Piskegg og sukker tilstiveggedosis. Legg bunnen på et fat og smør utover et tynt lag krem, deretter legger du på neste del av bunnen og gjentar