Varm olje i en kjele, ha i grønnsaker og hvitløk og la alt surre et minutt eller to på svak varme. Tacoskjellene fylles med bønnerøren, og serveres med guacamole og rømme
Sjekk ut hvordan proffene gjør det. Så varmer du en stekepanne med teflon. Hva med å bytte ut tacoskjellene og lompene med disse deilige pupusaene til fredagstacoen
Varm olivenolje i en stekepanne, og stek strimlene i noen minutter på høy varme. Vi bytter ut kjøttdeigen med kylling, og tacoskjell med tortillalefser
Selv om speltlompa på ingen måte er noen magisk matvare, som gjør at man blir tynnere eller sterkere, så er den akkurat passe sunn og helt fantastisk god
De er helt ok om man varmer dem i stekepanna, men i mikroen blir de rett og slett ikke gode. Alternativt kan man jo også gå for tacoskjell i stedet for lefser
Stek kjøttbollene på ganske svak varme. ♥ Nachoeschips eller tacoskjell. Knus tacoskjellene eller nachoeschipsen i små biter og bland det sammen med kjøttdeig (som ikke er stekt) og tacokrydder
Hell røren i stekepanne, og stek på medium varme til hele overflaten er tørr. Dersom jeg får velge mitt siste måltid, er sjansen stor for at det blir taco med hjemmelaget tacoskjell
La dette surre ved svak varme til væsken har kokt inn. Det er lenge siden jeg laget meksikansk mat, og det er enda lenger siden jeg serverte tacoskjell med kjøttdeig, tacokrydder i pose, salsa og guacamole på boks osv