Hvordan varme svisker oppskrifter

Flambert svinefilet med svisker

Når fløten begynner å koke, ta pannen av varmen. 220 g  svisker. Stek kjøttstykkene i smør over middels varme i 2 – 3 minutter på hver side, til de er knapt gjennomstekt. 220 g svisker

Nedarvet Fruktkake

100 g svisker. Kaken stekes på lav varme og trenger hele 90 minutter for å bli ferdig. 100 g svisker. Denne oppskriften har jeg gledet meg lenge til å prøve ut
Lørdags-tapas

Lørdags-tapas

Jeg varmet de i ovnen som det sto på pakken, og de smakte veldig godt sammen med salsadipen. Bacon/spekeskinkesurret svisker
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

1 kopp rosiner (eller svisker går også bra). ¤ Stek løk og kyllingbiter (ta med all marinaden) over middels varme i ca 10 minutter. 1 kopp rosiner (eller svisker går også bra). ¤ Stek løk og kyllingbiter (ta med all marinaden) over middels varme i ca 10 minutter Rør litt i gryta
Sursøt kyllinggryte

Sursøt kyllinggryte

La alt surre over middels varme til løk og frukt begynner å få farge. aprikoser, svisker, tørket eple, tørket bær
MEDISTERKAKER, BRUN SAUS OG RØDKÅL

MEDISTERKAKER, BRUN SAUS OG RØDKÅL

Putt de i fryseren så er det bare å varme dem opp til middag. De kan også varmes i litt kraft/buljong. Varm opp en stekepanne på middels varme og la smøret bli lysebrunt
Marokkansk kylling i Crock-Pot ♫♪

Marokkansk kylling i Crock-Pot ♫♪

Marokkansk mat er full av varme krydder, som anis, safran, karri og kanel. Grovhakk løken og legg den i Crock-Pot kjelen sammen med gulrøtter og svisker
Kalkun

Kalkun

Kok opp, skum av og la syde på svak varme lenge. Nå skal den stuffes med en blanding av ris, appelsinskall, mandarinbåter og svisker
Rødkål

Rødkål

Tilsett en del av væsken fra marieneringen av rødkålen og kok på lav varme. litt andre tørkede frukter som svisker, rosiner o
BBQ Kalkunfilet i Crock-Pot  ♫♪

BBQ Kalkunfilet i Crock-Pot ♫♪

Det som er nytt med denne utgaven, er at kjelen, som sitter i varmeelementet kan brukes på komfyren, som en vanlig tykkbunnet kjele
Raw food snack av tørket frukt

Raw food snack av tørket frukt

Jeg sammenlignet de tørkede fruktene med det jeg bruker som mellommåltid mellom lunsj og middag når jeg er sulten - tørkede aprikoser og svisker

Mortengås, en hevn fra St. Martin.

Men, den mest kjente legenden er uten tvil om hvordan han fikk sitt embete som biskop i Tours. Nå er den er riktig skummet, så la den koke på svak varme i et par timer før du siler den
Ribbe i Crock-Pot ~*♥*~

Ribbe i Crock-Pot ~*♥*~

Ribbe blir veldig god og saftig hvis den får steke på svak varme -og svoren blir veldig sprø hvis den blir dampet lenge nok på forhånd