Når fløten begynner å koke, ta pannen av varmen. 220 g svisker. Stek kjøttstykkene i smør over middels varme i 2 – 3 minutter på hver side, til de er knapt gjennomstekt. 220 g svisker
Karamelliserte svisker. I mens har du god tid til å lage til mandler og svisker. Legg noen svisker på til hver og dryss noen mandler over som dekorasjon
100 g svisker. Kaken stekes på lav varme og trenger hele 90 minutter for å bli ferdig. 100 g svisker. Denne oppskriften har jeg gledet meg lenge til å prøve ut
1 kopp rosiner (eller svisker går også bra). ¤ Stek løk og kyllingbiter (ta med all marinaden) over middels varme i ca 10 minutter. 1 kopp rosiner (eller svisker går også bra). ¤ Stek løk og kyllingbiter (ta med all marinaden) over middels varme i ca 10 minutter Rør litt i gryta
Putt de i fryseren så er det bare å varme dem opp til middag. De kan også varmes i litt kraft/buljong. Varm opp en stekepanne på middels varme og la smøret bli lysebrunt
Marokkansk mat er full av varme krydder, som anis, safran, karri og kanel. Grovhakk løken og legg den i Crock-Pot kjelen sammen med gulrøtter og svisker
Men, den mest kjente legenden er uten tvil om hvordan han fikk sitt embete som biskop i Tours. Nå er den er riktig skummet, så la den koke på svak varme i et par timer før du siler den