Idag ble det honning og sennepsmarinert svinestek av bog. Jeg stekte i 8 timer, men jo lenger du steker på svak varme ,jo mørere blir den. Varmet opp fløten (jeg brukte 2 bokser kremfløte) og hadde i 2 presset hvitløksfedd og krydret med kjøtt og grillkrydder og litt paprikapulver
Jeg bruker samme metode for alt, og lar gryta med kjøtt stå i stekeovnen hele dagen, på svak varme. Men svinestek, svinenakke, bog og nakkekoteletter funker også veldig bra
Fyll marmeladen på steriliserte, varme glass og lukk igjen med en gang. Bruk marmeladen til svineribbe, svinestek, svinekoteletter, kjøttkaker, kylling, dessertost m
Mens glasset ennå er veldig kokende varmt, så har du over den varme marmeladen, å skru på toppa. Enten som tilbehør til middag, svinestek, kylling eller hva du vil prøve deg frem til
Håvard Hansen forteller hvordan han og kona bygget steinovnen, med en italiensk ovnsinnsats. Denne skal gi jevn varme over hele stekeflaten, og da selvfølgelig jevnt stekt bakst
Jeg tror jeg hadde bare gitt opp om jeg skulle ha laget maten selv iår, er så glad jeg slapp unna med å bestille den ferdig slik at vi bare trengte å varme den opp
Dette er hvordan de når høye temperaturer. Grilling er et samlebegrep for matlaging på en grill, direkte eller indirekte, i forhold til varmekilden, som kan være kull, gass eller elektrisk
Smelt smør og margarin i stekepanne på middels varme. Da vi var så heldig å få en flott svinestek i gave av vår datter og hennes familie her forleden, hadde vi et flott råstoff til to deilige middager