La det brunes til en god nøttebrun farge på medium varme. Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. Kjøttkaker. Bland alle ingredienser til kjøttkaker raskt sammen for hand
Oppskrift. Bruk hendene og form til kjøttkaker, stek i litt smør til gjennomstekt. Oppskrift. Kok poteter i en kjele med vann, middels varme i ca 35 min. Kok opp vann i en mindre kjele og ha i ertene, 1 minutt holder. Lag en sjysaus ved å helle 1,5 dl vann oppi pannen du brukte til å steke kjøttkakene i, varm opp og rør godt rundt
Stek kjøttkaker med godt smør og på middels varme til de er brune og gylne. Hakk opp løk og hvitløk og bland de inn med kjøttdeig sammen med egg og krydder
Tilsett hvetemelet og brun jevningen over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge. Nå har vi skrevet ned oppskriften og deler den gjerne med deg
Smelt smør i en gryte på middels varme (smøret skal smelte – ikke steke) og rør inn melet. Denne oppskriften gir lekre og saftige rulletter med deilig saus