Server maiskolbene rykende varme med smør, dressing, salt og pepper. 4-8 maiskolber. 1. Kok maiskolbene møre i vann med salt, cirka 10-15 minutter avhengig av størrelsen
4 maiskolber. 2 ts hakket frisk chili eller 1 ts chilipulver, mild eller varme, avhengig av hvordan krydret du liker det. 4 maiskolber. 2 ts hakket frisk chili eller 1 ts chilipulver, mild eller varme, avhengig av hvordan krydret du liker det
Hvordan kan jeg kalle måltidet gourmet. Langtidsstekt kalkun med bakte søtpoteter, maiskolber og sjysaus er et fantastisk godt måltid til en rimelig penge om en skal sammenligne alternativet
Dette betyr at på den ene siden av grillen skal det være god varme, og på den andre ingen varme. Dette gjør at når du setter på lokket, vil kjøttet få varmen indirekte og tåler å stå mye lengre uten å bli brent
Grunnen til så høy varme er potetene som trenger litt mer steketid enn kyllingen. Ferdiggrillede kyllinglår og poteter legges i form med maiskolber, hvitløksfedd, chili og finhakket persille
Stek tomater, skåret i to og maiskolber på middels varme med mye godt smør,. Ferien er slutt, men denne helgen fikk vi endelig tid til å ta en tur på hytta
Heller for lav enn for høy varme. Dette er en nybegynnerguide til indisk mat. hvilke ingredienser du trenger og hvilke retter jeg anbefaler at du prøver deg på først
Grill på høy varme (sammen med maiskolber) i ca. 2 kokte ferske maiskolber delt i 3 med salt og pepper. 2 kokte ferske maiskolber delt i 3 med salt og pepper
Jeg varmet opp kjøttet i litt av den gode sausen fra Crock-Pot gryta i går og serverte tortilla med. Jeg serverte pulled pork med ovnsbakte søtpotetet, rødløk, maiskolber, den sykt gode sausen og
Varm olje i en stor wok/gryte på medium varme. Tilsett alle grønnsakene og stek i ca 5-6 min på høy varme. Tilsett kokte nudler og bland godt igjen og stek i ca 2-3 minutter på lav/medium varme