Hvordan varme kjøtt uten at det blir tørt oppskrifter

KINESISK WOK MED BIFF

KINESISK WOK MED BIFF

Stek kjøttet på høy varme og tilsett hvitløk i skiver mot slutten. Stek grønnsaker raskt i flere omganger på høy varme i litt olje og krydre med pepper
Vårruller

Vårruller

Nytes varme med litt chilisaus ved siden av. Steik kjøttdeigen. Midt i julestria trenger vi gode middager og det trenger jo ikke nødvendigvis å væra julemat, det får vi jo tross alt nok av neste uke
Gratinert blomkål & brokkoli !

Gratinert blomkål & brokkoli !

Smelt smøret i en kjele ved middels varme. stekte pølser, kjøtt eller fisk. Godt, enkelt og ganske sunt, hadde det ikke vært for all denne osten, men mat skal smake godt også
Peppersaus

Peppersaus

Varm opp til kokepunktet og skru ned varmen. brunost, brunostbit, brunostbiter, brunt sukker, buljon, charlottløk, enkelt, festmat, fløtesaus, godt, hele pepperkorn, hvitløk, kjøttbuljon, kjøttbuljongterning, lam, lammelår, maisstivelse, maizennamel, nykvernet pepper, pepper, peppersaus, rotgrønnsaker, saus til kjøtt, saus til lam, saus til poteter, saus til rotgrønnsaker
Ungarsk gulasj

Ungarsk gulasj

Gulasj er god og varmendemat på en kald høstkveld. Brun kjøttet i flere omganger og legg det på et fat
Fårikålgryte med ny vri - Anbefales!

Fårikålgryte med ny vri - Anbefales!

Gryta putret og kokte i går kveld så det var bare å varme opp i dag med kokte poteter til. Legg kål, løk og kjøtt lagvis og hell på med tomater, vin og krydder i en stor kjele
Rask og enkel viltgryte

Rask og enkel viltgryte

Tilsett gulrøtter og la dette stå å surre på svak varme. Del kjøttet i biter og krydre med salt, pepper og timian
Biff Stroganoff – uten melk

Biff Stroganoff – uten melk

Brun litt og litt kjøtt av gangen på sterk varme. l) og la det koke opp på svak varme. Krydre med salt og pepper og legg kjøttet i en gryte
Vietnamesisk nudelsuppe

Vietnamesisk nudelsuppe

Mettende, varmende og utrolig godt, en veldig fin vinterrett – vel bekomme. I en suppe som denne kan du ha i nesten hva som helst av grønt, kjøtt og fisk så lenge noen basiskryddere er på plass
Stekt ris med bayonneskinke

Stekt ris med bayonneskinke

Ha litt olje i en stor wok eller stekepanne og varm den opp til middels/ høy varme. Det er ikke nødvendig med kjøtt da man i grunn kun trenger litt grønnsaker og egg
LAMMEFRIKASSÉ

LAMMEFRIKASSÉ

Smelt smør i en panne over lav varme, la det frese et par minutter og ha i melet, la frese videre et par minutter