Hvordan varme ferdige kjøttboller oppskrifter

Pikante kjøttboller

Pikante kjøttboller

En av tingene jeg liker med kjøttboller er at de er så små at du enkelt kan steke dem på varmluft og høy varme i ovnen
Vegetariske kjøttboller i fløtesaus

Vegetariske kjøttboller i fløtesaus

bollene med litt mer pepper før steking) Stekes i olivenolje på stekepannen på medium varme til de er gyldne på hver side

Pasta med kjøttboller og bacon

Stek soppen til den begynner å få farge og tilsett kjøttbollene, la dette surre på middels varme slik at kjøttbollene blir gjennomvarme
Brun saus – lavkarbo

Brun saus – lavkarbo

I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Tilsett jevningen av johannesbrødkjernemel i den varme buljongen
HJEMMELAGET TAPAS

HJEMMELAGET TAPAS

Stek på lav varme under lokk til soppen har blitt gyllen og osten er smeltet. Når kjøttbollene er ferdige tar du de ut av pannen og bruker smøret til å steke aspargesen
Tapas

Tapas

Vi kjøpte skinke og ferdigekjøttboller på butikken. Kjøttboller. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter Kjøttboller
Kjøttbollesuppe med elg

Kjøttbollesuppe med elg

Rør innimellom og pass på varmen, løken skal ikke ha stekeskorpe. Fordele de ferdige kjøttbollene utover på et stekebrett med bakepapir
Dolmer med geitekjøtt

Dolmer med geitekjøtt

Hvis du ikke bryr deg om kål kan du bruke farsen til små krydrede kjøttboller som du steker på svak varme til de er ferdige
Livet med Adams Matkasse

Livet med Adams Matkasse

Spennende tilbehør bidro med ny kunnskap om hvordan variere med grønnsaker og urter. Stek i en kjele på høy varme med olje