Vårruller er fantastisk deilig. Husk at ustekte vårruller er perfekt å fryse. Få ting kan. overgå den knasende sprøheten, etterfulgt av en herlig eksplosjon
Du kan enten lage ruller som vårruller, eller firkanter. Bland 100 gram av SALMA med litt salt, 1 eggeplomme og 1 dl TINE kremfløte. 1 dl Tine kremfløte
Om du ikke skjønner hvordan dette gjøres se videre her. Kunsten er egentlig å pakke små vårruller med litt av alle ingredienser og deretter pakke de tett slik at rispapiret ikke ryker
Kylling Vårruller- stekt i ovn. til ca 30 vårruller (mine er fortsatt litt store). · 1 pk rispapir a 30 ark (må tine opptil 1 time). 1 pk rispapir a 30 ark (må tine opptil 1 time)
45 minutter for å tine. Du trenger. vårrullpastry (fåes kjøpt i asiatiske matforretninger)600 gram svinekjøttdeig200 gram finstrimlet spisskål200 gram finrevet gulrot2 fedd finhakket hvitløk2 finhakkede løk2 strimlede chilier5 ss finhakket fersk koriander2 ss fiskesaus3 ss soyasaus med soppsmak1 eggfrityroljeStek løk, hvitløk og chili i litt olje til løken er myk
Helt først legges glassnudler i vann, og legg vårrull arkene på benken for å tines. Vårruller med stekte glassnudler er i mine øyne god mat, med ingredienser du alltid kan ha tilgjengelig
MenyKamskjell med selvplukkede hasselnøtter og serranoskinkeLammesadel med kantarell og lammeskankfylte vårrullerBakte epler med mandler og honning Inspirasjonen til rettene kom fra ulikt hold
Hjemmelagde vårruller. Å ha fri på en mandag, det er like godt hver gang. I dag var behovet for en fridag ekstra stort, for det har vært en hard helg… På lørdag jobbet jeg hele dagen, før jeg spiste middag sammen med Marianne og Lene