Bruker du frosnebær bør du tine de før du skal lage til desserten. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på en deilig og frisk dessert med knuste kjeks, vispet krem og kremost toppet med bær
♥ Husk at du bør bruke friske bær og ikke bær som har vært frosne. Med hvit glasur, røde jordbær og blåbær får du lett en vakker kake i rødt, hvitt og blått
Bruker du frosneblåbær skal de ikke tine først. Bland alt det tørre untatt blåbærene i en annen bolle og rør det tørre med en tresleiv i banan egg blandingen
Kristine. Ellers kan man bruke steviadråper, kanel, kardemomme, cottage cheese, kokoskrem, egg, hakkede nøtter, frosnebær, chiafrø eller lignande - enten for smaken eller for næringsinnholdet sin skyld
Kaken blir selvfølgelig god selv om du bruker friske bær, men jordbær og bringebær som har vært frosne blir mykere når de tines og passer av den grunn bedre sammen med geléen og resten av kaken
Her kan man altså mikse frosnebær og frukt etter smak, - bringebær, jordbær, skogsbær, kiwi, banan, mango, ananas eller en blanding mellom fleire frukter og bær er veldig godt
Nå er det virkelig frukt og bærtider. Likør av bær. Det å lage likør av bær, er en enkel kunst. Denne oppskriften kan du bruke til de fleste bærtyper, enten det er multer, rips, tyttebær eller rognebær