Men fisk kan være en delikatesse om man bare tilbereder den på riktig måte. Som tilbehør bruker jeg stekt søtpotet, spinat og avokado, samt litt lettrømme
Jeg har alltid synes at kveite er en vanskelig fisk å tilberede, den blir altfor ofte tørr. Når kveita er riktig stekt så er det ikke så mange andre fisker som kan måle seg med den synes jeg
I dag tenkte jeg å vise dere et alternativ på hvordan du kan tilberede denne nydelig fisken. Siden jeg er svak for Italiensk mat, så tenkte jeg å vise dere hvordankveite med Italiensk vri kan gjøres
Lutefisk er hovedsakelig et skandinavisk fenomen, men hvordan den oppsto, fins det flere teorier om. Sjømatrådets tall tyder på at det særlig er østlendingene som tilbereder lutefisk hjemme hos seg selv
Den består av få ingredienser og tilberedes på kort tid og så ser den innbydende ut og smaker godt. edamame erter, fisk med bacon, fisk med tilbehør, fiskefilet, fiskemiddag, fiskemiddag få ingredienser, fiskemiddag med få ingredienser, hvit fisk, hvit fisk med tilbehør, kveite, kveitefilet, rotmos, rotmos til fisk, søtpotet, søtpotetmos, søtpotetpuré, søtpotetstappe, soyabønner, sprøstekt bacon, stekt fisk, stektkveite, stektkveitefilet, torsk, torskeloin