Men fisk kan være en delikatesse om man bare tilbereder den på riktig måte. Dagens oppskrift er et måltid jeg lager så ofte fersk kveite er tilgjengelig, nemlig kveite med mandelflak
Jeg har alltid synes at kveite er en vanskelig fisk å tilberede, den blir altfor ofte tørr. Tørr kveite har jeg også fått servert på restaurant flere ganger så det er altså ikke bare jeg som ikke får det til
I dag tenkte jeg å vise dere et alternativ på hvordan du kan tilberede denne nydelig fisken. Siden jeg er svak for Italiensk mat, så tenkte jeg å vise dere hvordankveite med Italiensk vri kan gjøres
Lutefisk er hovedsakelig et skandinavisk fenomen, men hvordan den oppsto, fins det flere teorier om. Sjømatrådets tall tyder på at det særlig er østlendingene som tilbereder lutefisk hjemme hos seg selv
Fisk er ofte noe vi bare tilbereder på en heller kjedelig måte. I dag valgte jeg røykt blåkveite, du kan bruke kveite som ikke er røykt, breiflabb eller annen fisk du måtte foretrekke
Retten trenger litt timing, men er veldig enkel å tilberede. Denne uken blir det pinnekjøtt, mere torsk -eller så kan du bruke kveite, noen enkle midtuke retter,
Siden smakspanelet elsker ris(hvordan noen kan det. Heldigvis har jeg fått lære og fått oppdaget, mange smakfulle måter å tilberede både Kveite, torsk, sei, ørret og laks
Kveite er blant de beste fiskene jeg vet – vel og merke hvis den ikke er for tørr. Jeg har spist utallige tørre kveitemiddager, både hjemme og på restaurant
Den består av få ingredienser og tilberedes på kort tid og så ser den innbydende ut og smaker godt. Kveite kan også byttes ut med annen hvit fisk om ønskelig