Denne klippfiskmiddagen er usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å servere gjester. Utvannet klippfisk stekes i ovnen sammen med smakfulle tomater, paprika, oliven, party poteter, rødløk og chorizo boller
Å lage bacalao i leirgryte er en fin måte å tilberede denne retten på. 600 g utvannet klippfisk uten skinn og ben i passende porsjonsstykker (vannet ut i 12 timer, skiftet vann en gang). 600 g utvannet klippfisk uten skinn og ben i passende porsjonsstykker (vannet ut i 12 timer, skiftet vann en gang)
Her beskriver Olaus Magnus hvordan lutefisk tilberedes og spises. Det finnes mange historier om hvordan lutefisken oppsto, ingen vet vel helt sikkert hva som skjedde
Når du har for mye issalat i drivhuset, er det jo greit å tilberede den litt anderledes. klippfisk, skinnfri paprika fra glass, hvitløk, løk, kirsebærtomater og soltørkede tomater
Her beskriver Olaus Magnus hvordan lutefisk tilberedes og spises. Det finnes mange historier om hvordan lutefisken oppsto, ingen vet vel helt sikkert hva som skjedde
Klippfisk er ofte en glemt råvare, det er litt synd for det er en fantastisk fin råvare, næringsrik,kjempegodt, veldig anvendelig og utrolig lett å tilberede
Jeg er så heldig å fått skikkelig hjemmelaget klippfisk fra Andøya og den smakte helt fortreffelig. Klippfisk er saltet og tørket fisk, som helst produseres av torsk, men hyse, lange, brosme eller sei kan også brukes
utvannet klippfisk. 1 døgn før du tilbereder den. 800 gr utvannet klippfisk. Vi var i Spania i sommer og kjøpte en super Paella-gryte som kobles direkte i stikkontakten
Lett å tilberede, og med masse smak. Capilotade er egentlig en klippfiskrett som tradisjonelt brukes julaften, men smaker deilig også som en god vintertallerken