Hvordan ta vare på hummer oppskrifter

Hummer med nyper og blomkål

Hummer med nyper og blomkål

Tavare korallen. Tahummeren opp og legg den i isvann, så kokingen stopper. Del hodet og skrap ut korallen, den svart-grønne massen som sitter øverst i hodet hunnhummeren
Mindre hummer i år sies det!

Mindre hummer i år sies det!

Tavare hodeinnholdet. Ellers er det vanskelig å få tak i norsk hummer, også i sesongen. Først tar du hodet

Lobster Thermidor, skritt for skritt!

Tavare hodeinnholdet. Snu hummeren og ta hodet samme måten. Nå er ikke vill norsk hummer det letteste å få tak i (homarus gammarus)
Scampi på menyen

Scampi på menyen

Vri av halene, tavare hodene, de du ikke bruker til pynt kan du koke en deilig kraft . «Scampi (Nephrops Norvegicus) er små taggete skalldyr med hardt skall, som likner mer hummer enn reker, bortsett fra at de er pudderrosa av farge
EGGEPASTA - PASTA AL OUVO

EGGEPASTA - PASTA AL OUVO

Tavare eggehvitene. Nederst siden er det linker til noen pastasauser her bloggen. Hell ut melet i en haug bakebordet
Kjempereker og Mattilsynet!

Kjempereker og Mattilsynet!

I Norge kan altså næringer velge seg et navn en råvare, uten å ta hensyn til at navnet allerede er et innarbeidet og verdenskjent navn en helt annen råvare

SUGARBABES

Hvordan har du det egentlig. Vi ser deg bære flere titalls designervesker skulderen til flere titalls tusen kroner, men vi ser aldri at du jobber

EN MUST HAVE I SOMMER

Akkurat det skal jeg skrive mer om i morgen, men finnes det en anledning som passer bedre for å bedre anledning til å gi dere et tilbud Betakaroten Gold
Hummer, hvor alt brukes!

Hummer, hvor alt brukes!

Her ser du hvordan klokjøttet er «tubet» ut med en kjevle.  Ta ut paven, og tavare resten av hodeinnholdet
Pasta med hummer og tomatsaus!

Pasta med hummer og tomatsaus!

Sett hummerkjøttet kjølig og tavarehummerskall og bein, det kan benyttes til saus eller suppe. hermetiske tomater, sørg også da for å bruke kvalitetsvare

Capelli d`Angelo med hummer

Hell av vannet og tavare noen skjeer av kokevannet. Ta kjelen av platen og sett lokk. Sett kjelen med hummersaus over middels sterk varme, ha i pastaen og bland sammen og varm opp
Sjøkreps skritt for skritt. In som aldri før!

Sjøkreps skritt for skritt. In som aldri før!

Tavare smaksrikdommen i ”hodeskallet”. Del alle sjøkrepsene langs, og ta ut paven. Noen fiskere leverte dem riktignok til fiskemottaket, akkurat som de gjør i dag
Doblet hummerfangstene!

Doblet hummerfangstene!

Tavare hodeinnholdet. Snu hummeren og ta hodet samme måten. I bevaringsområdene som er etablert langs Skagerrakkysten har fangstene av hummer doblet seg nesten hvert år siden tiltaket ble satt i verk, skiver Telemarksavisa