Tavarepå korallen. Tahummeren opp og legg den i isvann, så kokingen stopper. Del hodet og skrap ut korallen, den svart-grønne massen som sitter øverst i hodet påhunnhummeren
Billettene varer også flere år, så bruker du ikke opp ditt i år føler du deg bare supersmart til neste år når du svusjer forbi køen på årets første besøk
Vri av halene, tavarepå hodene, de du ikke bruker til pynt kan du koke en deilig kraft på. «Scampi (Nephrops Norvegicus) er små taggete skalldyr med hardt skall, som likner mer påhummer enn på reker, bortsett fra at de er pudderrosa av farge
I Norge kan altså næringer velge seg et navn på en råvare, uten å ta hensyn til at navnet allerede er et innarbeidet og verdenskjent navn på en helt annen råvare
Akkurat det skal jeg skrive mer om i morgen, men finnes det en anledning som passer bedre for å bedre anledning til å gi dere et tilbud påBetakaroten Gold
Sett hummerkjøttet kjølig og tavarepåhummerskall og bein, det kan benyttes til saus eller suppe. hermetiske tomater, sørg også da for å bruke kvalitetsvare
Hell av vannet og tavarepå noen skjeer av kokevannet. Ta kjelen av platen og sett på lokk. Sett kjelen med hummersaus over middels sterk varme, ha i pastaen og bland sammen og varm opp
Tavarepå smaksrikdommen i ”hodeskallet”. Del alle sjøkrepsene på langs, og ta ut paven. Noen fiskere leverte dem riktignok til fiskemottaket, akkurat som de gjør i dag
Tavarepå hodeinnholdet. Snu hummeren og ta hodet på samme måten. I bevaringsområdene som er etablert langs Skagerrakkysten har fangstene av hummer doblet seg nesten hvert år siden tiltaket ble satt i verk, skiver Telemarksavisa
”Damp” hodene i litt olivenolje, og tavarepå kraften. Hele verden utenfor Norge får det riktige navnet på det riktige produktet, vi her hjemme tar til takke med samme navnet på et helt annet og langt dårligere produkt