Rømme er kanskje godt å ha ved siden av denne slo det meg nå, du kan jo teste om du vil. Denne laksepannen er en nydelig rett, masse smak og mye godt å tygge på
Neste dag skyller du dem, tørker dem godt med et kjøkkenhåndkle og skjærer i skiver som på bildene. Det må vel være for at du får gleden ved å så agurkene, følge med når de spirer, for så å følge dem gjennom hele perioden frem til du kan høste dem
Lag deigen i kjøkkenmaskin ved å elte alt godt sammen. Det er gøy å bake brød i leirgryte. Hvis du ikke har en sånn stekeform bør du anskaffe deg en snarest
Stek i ca 30-45 min ved 150 grader til de får en fin gyldne brunfarge. Slå av stekeovnen og la kjeksene stå i ovnen i ca 15 minutter til for å tørke litt
Bland alt ved å riste på og gni på posen før du legger i kyllingen. Enda en alt-i en-form-rett slik som jeg er så veldig glad i, den passer seg "nesten" selv, når klokken på ovnen plinger er maten ferdig og det er bare å sette hele formen på bordet, her er alt inklusive
Det aller beste med disse knekkebrødene er at de blir tykke og hvis dere ikke tørker de helt vil de bli myke inni og sprø i kantene, skikkelig godt etter min smak
Skru av varmen og la kaken stå og tørke i ovnen til ovnen har blitt kald. Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer du Molloms retningslinjer for personvern
Disse kan fryses og brukes til en annen bakst ved en annen anledning. I tillegg bør de tørkes på et stekebrett i en "lunken" ovn i 4-5 timer. La makronene tørke i 45-60 minutter før du steker dem
Saltlake er et fint hjelpemiddel for å unngå at vi mister mye kjøttsaft ved tining. Saltlake kan virke litt ukorrekt når man har fokus på saltinntak, men ved bruk av saltlake vet man iallefall hvor mye salt maten inneholder
La sukkeret smelte ved middels varme, la det så koke opp. Når konfekten er stivnet helt kan de helles ut av formene ved å gjerne bunnen og dunke formene forsiktig mot bordet