Sjølv om ekspertane meiner mat ikkje skal vere i direkte kontakt med kjøtt og anna mat, er furu ideelt til kledning fordi den ikkje trekker til seg eller slepper frå seg så store mengder fukt som gran gjer
Skyll kjøttet raskt under kaldt vann, og tørk av med et kjøkkenpapir som ikke loer. Skjær kjøttet i terninger (kjøttet holder stort sett størrelsen under kokingen, så tenk på hvor store kjøttbiter du ønsker å ha på gaffelen)
Kjøtt bør få tine sakte i den kaldeste delen av kjøleskapet, gjerne over et døgn. Tørk av kjøttet med litt kjøkkenpapir og gni inn salt, pepper og timian
Saltlake er et fint hjelpemiddel for å unngå at vi mister mye kjøttsaft ved tining. Saltlake kan også brukes for å smaksette kjøtt, og det er hyppig brukt i sousvide matlaging
Skyll torsken under rennende kaldt vann og la de tørke på litt kjøkkenpapir. Det at skreien er mer muskuløs gjør også at kjøttet også er noe fastere enn på vanlig torsk
Utseendet avhenger av hvordan du former deigen, hvilken meltype du bruker,varmen på oljen etc. Du kan tørke og oppbevare deigen i en lufttett boks om du ønsker å vente med å lage chipsen til senere
Den beste måten å gjøre det på er å ha både kjøtt og marinade en sånn tre- eller fem-liters Zipper-pose (tykk plastpose som du kan forsegle i toppen) og blande godt
Her får du gode tips til hvordan du kan steke kyllinglår i form. Fordelen med økologisk kylling, er at de får et bedre og sunnere fôr, slik at kjøttet vi spiser også blir noen hakk sunnere
Legg fyllet inn i kalkunen etter kalkunen er lett skylt og tørket på innsiden. på benken når den er tatt ut før det skjæres i den, så beholdes saftigheten i kjøttet
På bildet viltolje, markjordbæreddik, tørket rødskrubb og steinsopp. Som hovedingredienser i salatdressinger og marinader, til å pensle grillet kjøtt med(ofte blandet med olje), i sauser, supper, til sylting og konservering
Som saus har jeg kun kokt ut formen som kjøttet har stekt i og silt kraften og kun varmet det opp. Tørk av kjøttet og la det ligge fremme på kjøkkenbenken en liten time før du begynner å tilberede det, og i mens lager du marinaden som kjøttet skal stekes i
Så hvordan vet du hvordan anden er ferdig. En deilig helstekt and med sprøtt skinn og saftig kjøtt. Husk god håndhygiene når du behandler rått kyllingkjøtt