Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
En frisk sommerdessert med fin sødme som smaker godt med en kald kremklatt. En enkel, lettlaget og nydelig dessert som passer godt etter et grillmåltid og som også kan tilberedes på grillen
Pynt gjerne med frysetørketbringebær. Nydelige små dessertkaker med bringebær og sjokolade. Har du ikke blåbærsirup, bruk litt mer bringebær, og varm litt av bringebærsausen til oppløsning av gelatin
Bringebær finn du over alt no, og det er ein fryd å bruke bringebæra både i søt og salt mat. Bringebæra kan syltast, saftast, du kan lage ein deilig eddik med dei, og du kan ha dei i gode kaker
Onkel og tante hadde laget den med jordbær, bringebær, bjørnebær og kiwi - det var kjempegodt. Pavlova oppskrift uten eddik (liten langpanne eller to runde)