Rør saus og fyll godt sammen før du vender inn stivpiskedeeggehviter. Eggehvitene piskes helt stive, ta vare på en av eggeplommene- den tilsetter du i den hvite sausen når den er ferdig
Skill eggeplommer og eggehviter i hver sin bolle. Stivpisk eggehvitene med en klype salt til du kan snu bollen på hodet, vend de forsiktig inn i sjokoladeblandingen
Skjær eggeplommeblandingen i eggehviten som er stivpisket, vend forsiktig slik at luften beholdes. Skill eggehviten fra plommen, sørg for å ikke få noe plomme i hviten, da vil den ikke bli stiv under pisking
Stivpisk eggehvite og bland med det tørre. Pisk smør, melis og vaniljesukker til smørkrem. 250g mandler 3 ½ dl melis 3 eggehviter. 200g meierismør 3 dl melis 3 eggeplommer 2 ts vaniljesukker
Pavlova er tradisjonelt bakt med eggehviter som gjør den naturlig rik på proteiner. ✔sukkerfri ✔glutenfri ✔lavkarbo ✔diettvennlig ✔relativt kalori- og fettfattig
Visp eggehviter og søtning lett sammen (trenger ikke stivpiske). 5 eggehviter. 75 g smør uten salt eller ghee (melkefritt smør) - (noe av det kan byttes ut med kokosolje, men det gjør kremen litt mer rennende). 5 eggehviter. 75 g smør uten salt eller ghee (melkefritt smør) - (noe av det kan byttes ut med kokosolje, men det gjør kremen litt mer rennende)
Stivpisk de to eggehvitene og vend inn i sausen slik at massen blir luftig. Du kan også lage opp mengder, tørke i ovnen til den er tørr (da uten smør) og oppbevare på glass i kjøleskap i en måneds tid