Hvordan steker man vårruller oppskrifter

Oppskrift: Vårruller

Oppskrift: Vårruller

I vårruller kan man jo ha i akkurat hva man vil, men jeg pleier å ha i det som jeg skriver i denne oppskriften
Vegetariske vårruller <3

Vegetariske vårruller <3

Husk å pensle vårrullene med litt rapsolje før du steker dem – da blir resultatet enda bedre. Man kan også ha glassnudler i vårrullene og soyakjøttdeig dersom man ønsker noen proteiner i
Hjemmelagde vårruller

Hjemmelagde vårruller

Det er greit å lage mangevårruller når man først er i gang, de er fine å fryse. Jeg skal lage vårruller i dag og jeg har funnet frem en av de første oppskriftene jeg publiserte her på bloggen
Vietnamesiske vårruller - Cha gio

Vietnamesiske vårruller - Cha gio

Risflak får man tak i på de fleste store dagligvareforretninger. Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken
Fersk Vårrull Med Kylling

Fersk Vårrull Med Kylling

Man kan droppe kjøtt, og bare bruke grønnsaker og risnudler. Jeg har før lagt inn en oppskrift på ferske vårruller
Kinesiske vårruller

Kinesiske vårruller

Dette er godt og enkelt når man først har prøvd ett par ganger. 1 porsjon gir ca 8 vårruller. 1 porsjon gir ca 8 vårruller
Vårruller med friterte risnudler

Vårruller med friterte risnudler

Bryt gjerne nudlene i to før du steker dem,det ble litt sprut når man deler dem etter steking. Vårruller er fantastisk
Smilende vårruller

Smilende vårruller

Mannen i huset har mast om de helt siden vi laget de en gang tidelig i våres. Vil du også lage smilende vårruller
Vårruller med thaisalat

Vårruller med thaisalat

Jeg har vært på thai-matkurs og lært hvordan, og nå har jeg prøvd meg på egen hånd også. Det tar en times tid å lage, men fremgangsmåten er enklere enn man skulle tro
Veganske og glutenfrie vårruller

Veganske og glutenfrie vårruller

Konsistensen er litt mer sprø når du frityrsteker dem enn når de er. Våruller er enklere å lage enn det man skulle tro

Oppskrift på vårruller

Noen av ingrediensene får man kjøpt på asiamatbutikker og jeg har lagt ved bildelinker som dere kan trykke på for å se hvordan de ser ut
Ferske vietnamesiske vårruller med soyamarinerte tofu

Ferske vietnamesiske vårruller med soyamarinerte tofu

Personlig liker jeg de ferske vårrullene aller best, fordi man spiser seg mett på en behagelig måte. Ferske vårruller (sommerruller) har sin opphav fra Vietnam og smaker lettere og friskere enn de frityrstekte, som vi kjenner best til i Norge
BØREK, MAT FRA TYRKIA

BØREK, MAT FRA TYRKIA

Det er mange km til nærmeste innvandrerbutikk fra her hvor jeg bor. Da jeg kjøpte filodeig var det for å lage vårruller, men da jeg lenge har hatt lyst til å lage børek, ble det det denne gangen
Rosebørek med potetfyll (Patatesli gül böreği)

Rosebørek med potetfyll (Patatesli gül böreği)

Sjekk også mitt innlegg fra tidligere for hvordan jeg alltid får supersprø ovnsbakte poteter. Der vi i Norge kan meske oss i amandinepoteter, mandelpoteter, nypoteter, Beate, Kerrs Pink og hva de nå heter alle disse forskjellige typene i forskjellige fasonger, farger og konsistenser, finner man i Tyrkia…potet