Husk å pensle vårrullene med litt rapsolje før du steker dem – da blir resultatet enda bedre. Man kan også ha glassnudler i vårrullene og soyakjøttdeig dersom man ønsker noen proteiner i
Det er greit å lage mangevårruller når man først er i gang, de er fine å fryse. Jeg skal lage vårruller i dag og jeg har funnet frem en av de første oppskriftene jeg publiserte her på bloggen
Jeg har vært på thai-matkurs og lært hvordan, og nå har jeg prøvd meg på egen hånd også. Det tar en times tid å lage, men fremgangsmåten er enklere enn man skulle tro
Personlig liker jeg de ferske vårrullene aller best, fordi man spiser seg mett på en behagelig måte. Ferske vårruller (sommerruller) har sin opphav fra Vietnam og smaker lettere og friskere enn de frityrstekte, som vi kjenner best til i Norge
Det er mange km til nærmeste innvandrerbutikk fra her hvor jeg bor. Da jeg kjøpte filodeig var det for å lage vårruller, men da jeg lenge har hatt lyst til å lage børek, ble det det denne gangen
Sjekk også mitt innlegg fra tidligere for hvordan jeg alltid får supersprø ovnsbakte poteter. Der vi i Norge kan meske oss i amandinepoteter, mandelpoteter, nypoteter, Beate, Kerrs Pink og hva de nå heter alle disse forskjellige typene i forskjellige fasonger, farger og konsistenser, finner man i Tyrkia…potet