Jeg måtte steke min litt lengre, men kaken er ferdig når den enda er litt myk i midten. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Stekes på midterste rille i ca. Makan til god kake. Den store mengden sjokolade krever at etter steking, oppbevares kaken kjølig i et døgn- slik at den får satt seg
Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere. Stek kaken på 180gr i ca. Etter steketid er dte lurt å sette den minst 1 time i kjøleskapet før du skjærer den i biter
Vet du hvilke oppskrifter som er de aller, aller beste. Det er de du trygler om å få arve etter å ha fått en fantastisk kake eller rett servert hos vedkommende
Neste gang du lager Skolebrød, prøv å drysse noen med fargerikt kakestrøssel i stedet for kokos. Jeg har her brukt deigen til Verdensbeste boller for å lage ekstra store og kjempemyke skolebrød
Mat og drikke Verdensbestesjokoladekake. Haha, jeg vet ikke, men "bestemorssjokoladekake" høres mye bedre ut enn "ny sjokoladekake", haha - er det bare meg