Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Har du littdårligtid kan også filetenestekes på pannetil de er gjennomstekte (bare pass på å skru ned varmen litt, men jeg synes absolutt de blirsaftigsti ovn
(De skal bare brunes, ikkegjennomstekes på dette tidspunktet). Pizzamedbacon, purre og rødløk. Krydre kyllingfiletenemedkyllingkrydder og stek de medlittolivenoljeipannentil de er gyldne og fine på begge sider
Saftigkyllingfiletmed fetaost og quinoa. Pizzamedbacon, purre og rødløk. Stek hvitløk, rødløk, kikerter og kalkunkjøttet i en pannemedlitt olje, salt og nykvernet pepper til det blirlitt stekt og gyllent i farge
Kutt en liten lomme ikyllingfileten og legg inn en skivebrie, salt og peppre på begge sider. Stek kyllingen jevnt brun på panne og legg den i en ildfast form
Når du tar dem ut av vannet etter ca to timer, har du helt møre, men faste, kyllingfileter som du så freser ipanne på høy varme i salt og pepper for å få den gyldne, gode stekeskorpen
-) Hvordan man velger å gjennomføre challengen med tanke på tilberedning er opp til en selv. Etter endt challenge skal man innføre en og en matvare inni kostholdet igjen og derifra kjenne etter hvordan kroppen reagerer
I Søndag var det burger på døgnvill, tirsdag hadde jeg en enkel burger medfiskekakertilmiddag, i går fikk jeg servert en deilig burger medbacon og cheddarost når jeg kom hjem fra jobb og i dag laget jeg denne deiligevariantentil brunsj