Fordel kålen i en smurt ildfast form, brei kjøttfarsen over Stekes i vannbad i ovnen ca 30-40 min på 180 gr Server med poteter og hvit saus og evt andre grønnsaker etter smak og behag Tyttebær er godt til &
Når du først er i gang og steker lager du dobbel porsjon og fryser ned. Dypp gjerne teskjeen i et glass vann innimellom slik at kjøttfarsen slipper lettere
Bland det godt inn i farsen. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika. Fordel farsen i 2 smurte brødformer. Stekes ved 220 gr i ca 35-40 min. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika
Form farsen til middles store kaker, og stek dem i meierismør på middels varme. . Hjemmelagde fiskekaker har virket som et stort prosjekt som vi ikke har våget å kaste oss over
De er kjempegode dagen etter stekt i stekepanna. Putt farse inni kålbladet og pakk den inn. Jeg fikk endel farse til overs og stekte noen deilige ventekaker av disse
Ha fiskefiletene i en kjøkkenmaskin sammen med salt, og kjør til en jevn farse. Spe med fløte til du får en passe jevn farse - her må du prøve deg litt frem
Det er viktig at fisken ikkje er fryst, men kald før du lager fiskefarsen. Kjør fisk og salt seigt i foodprosessor, spe forsiktig med valgfri melk til en jevn farse
Sett bollene kaldt dersom de ikke skal stekes umiddelbart. La farsen hvile kaldt i en times tid. Blir farsen for tørr så spe på med litt vann eller melk
Den smeltet når jeg begynte å steke kjøttbollene, og ble en slimaktig uappetittlig affære. og i kjøttfarsen til disse kjøttbollene fungerte det utmerket som bindemiddel
Røres i en kjøkkenmaskin eller for hånd, spe med fløte/melk til farsen har passe konsistens. 0,5 kg fisk, all slags fisk kan brukes, bland gjerne flere sorter