Hvordan steke bog oppskrifter

Honning og sennepsmarinert svinestek av bog

Honning og sennepsmarinert svinestek av bog

Tar du steika over i en stekepose. Idag ble det honning og sennepsmarinert svinestek av bog. Mens du steker potetene, lar du steika ligge i stekeposen og hvile på benken
Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

1 1/2 boks Bog skinke. 1 1/2 boks Bog skinke. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

1 1/2 boks Bog skinke. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten

Kleftiko- tyvens lam

Om du steker i porsjonsskåler, pakker du disse godt inn i aluminiumsfolie. Den skal steke i ovn i 3- 3,5 timer. 800 gram lammekjøtt (fra bog/lår/evt grytekjøtt)/ 4 tomater, evt 16 cherrytomater (en kan også bruke en boks hermetiske tomater)/ 4 poteter/ 2 gulrøtter/ 4 fedd hvitløk/ 3 løk/ 1 glass fetaost med olje, evt 1 pk fetaost/ Extra virgin olivenolje/ salt og pepper/ oregano eller rosmarin/ aluminiumsfolie eller leirgryte. Tweet This Post ca 30 minutter Den skal steke i ovn i
Høstens lammegryte! Fantastisk!

Høstens lammegryte! Fantastisk!

Ha alt i gryten, få med all stekesjyen. Jeg kjøpte en lamme-bog,Gubben beinet den ut og jeg kokte kraft
Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

(Bog eller høyrygg). Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag. Kjøtt i mørke, eller sosekjøtt som den også kalles, var en veldig vanlig søndagsrett i gamle dager, på 50- og 60 – tallet

Kjøttrull/lammerull

Ca 1 kg slagside av lam/ ekstra lammekjøtt til å ha inni rullen, vi kjøpte en bog på 1,5 kg, da ble det litt til overs/ 1 løk/ 3 plater gelatin/ Krydderblanding. Skjær kjøtt fra bog eller stek i strimler ca 1 cm tykke, legg på slagsida
Osmansk gryte

Osmansk gryte

Dersom stekepannen kan settes rett inn i ovnen gjør dette, eller hel alt over i en ildfast form. Osmansk gryte er en tyrkisk gryterett med som kan lages med oksekjøtt eller lammekjøtt, helst av bog, bankekjøtt eller lignende
Lammegryte med potet og tyrkiske smaker

Lammegryte med potet og tyrkiske smaker

Jeg bruker lammebog, men det går like fint an å bruke lammelår. Kjøp gjerne en hel lammebog eller et helt lammelår og bein ut selv
Søtpotetpai med ost og skinke

Søtpotetpai med ost og skinke

Stek purre og skinkebiter lett i en stekepanne til det får litt farge. Fjern gelé fra bog/picnic skinke og skjær opp i biter
Krydret lammegryte

Krydret lammegryte

Ta det opp og legg det på et fat mens du steker resten av kjøttet. 1 1/4 kg beinfritt lammekjøtt, lår eller bog, i 4 cm terninger. Forvarm stekeovnen til 180 °C. 1 1/4 kg beinfritt lammekjøtt, lår eller bog, i 4 cm terninger
Myten om Lam Kleftiko

Myten om Lam Kleftiko

Masser krydrene inn i kjøttet, og legg hele steken over grønnsakene. – 2 kg sesongens lam ( bog/lår). Denne oppskriften tar utgangspunkt i at lammet skal langtidssteke opp til 7 timer i stekeovn. 2 kg sesongens lam ( bog/lår)
Marokkanskinspirert lammegryte

Marokkanskinspirert lammegryte

Varm et par spiseskjeer olivenolje i en stor stekepanne. 1 kg lammekjøtt fra lår i store terninger (bog og nakke kan også brukes)