I dag laget jeg couscous av kylling,nakkekoteletter og plenty med grønnsaker. Når jeg likevel var i gang heiv jeg sammen en focaccia som ble veldig god, ihvertfall i følge Peder som spiste middag hos oss i dag
for å få steikeskorpe, ikke gjennomstek. Skjær opp løken i skiver som du har i steikesjyen etter kjøttet, varm løken opp på svak varme til den er bløt og blank
Steik fisken i litt varm olje, og ha grønsakene i panna etter eit lite minutt. Denne oppskrifta er nok til to små og to store, og tar mindre enn 10 minutt å laga
1 pose Toro lyse muffins (denne er glutenfri), 2 små norske epler, 1 ts kanel, 1/2 ts kardemomme og ein neve mandler. Steik kaka midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutt. 2 små norske epler
Når pinnekjøttet er nesten ferdigtrekt i vatnet, steiker dei det litt i løk- og smørblandinga – og serverer pinnekjøttet med poteter og tradisjonelt følgje
Rist gjerne nøttene i ei tørr steikepanne først, da blir dei ekstra crunchy og smakfulle. kan du ha litt småbiter igjen om du ønsker små kjeksbiter i oreokulene
I dag skal jeg dele hvordan du kan lage bakte doughnuts, eller kake-doughnuts som de også blir kalt. For å lage disse deilige små "kakene" trenger du en doughnut form, du kan også bruke en muffins form, doughnutsene kommer til å smake det samme, men de vil ikke få den berømte doughnut formen med hullet i midten