Det kommer an på hvordan du vil ha den. Lett å lage, fantastisk å spise. Storfekjøtt er virkelig noe av det diggeste som finnes, og en god, lettstekt, rosa, saftig kalvestek med god saus, poteter og noe snadder tilbehør nærmer vi oss toppen av kransekaken
Nei da, jeg kjører på, og lettelsen er derfor stor når ”julelageret” med delikatesser har minket drastisk, og vi kan spise normalt og ikke kose oss hele tiden
Men allikevel mer enn godt nok, og jeg er veldig fornøyd med hvordan dagen ble. Det ble masse kake igjen og idag kommer de andre mødrene i permisjon i nabolaget mitt og hjelper meg å spise opp
Den fineste bebbisen, håper du hopper rundt på den grønne enga og spiser løvetannblader. Også i går da, som toppen på kransekaken så driter Vålerenga seg ut på Lerkendal, blir pissa på og taper
Det har imidlertid ingenting å si for hvordan jeg skal radbrekke denne middagen, annet enn at jeg ikke kan garantere at alle som spiser der får en så god klem når de kommer
Jeg har lyst til å vise hvordan det kan bli rødt, hvitt og blått – enkelt som bare det. mai-Non Stop – altså Non Stop i rødt, hvitt og blått – de er perfekte til å spise bare som dem er, eller drysse over is, eller pynte kaker eller andre godsaker – det blir ikke stort enklere en det