Den blir ofte servertsom forrett. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdigkokthummer i dag, men bruk gjerne levende hummer og kok den selv
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Rull aspargesen i godsakene og opplev hvordansukker og syre gjør magiske ting med grønnsaker. Du kan spise den naturell, eller lage et godt smør som du lar smelte og gi god smak i hummerkjøttet
Paven og de grå gjellene er det eneste på hummerensom ikke kan spises. Vi forsøkte oss med en hummervariant, som så absolutt ble verdig et helgeblogginnlegg
Kjøtt eller fisk somermarinert i syreholdig marinering før det spises, kalles escabeche. Trehalose er et et langsomt utløsende karbohydrat, et disakkarid som består av to glukoseenheter
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Lunchen spiser vi på BOTAVARA, stedet kan anbefales. Det første måltidet ble inntatt på stedets spisested, rett ved leiligheten vår Zacary's ikke helt det store, men helt greit når man var skrubbsulten
Arcimboldo, Smithsonian Institute – Vi er hva vi spiser. Scampi ellerhummer med kokosmelk, sitrongress, chili, koriander og alt det andre du er i ferd med å oppdage i innvandrerbutikkeneeller i mengden med eksotiske kokebøkersom utgis
norsk hummer. Med det riktige navnet scampi, som denne fantastiske råvaren er kjent som utenfor Norge. Norsk sjøkreps servert med asparges, en deilig saus kokt på skallet, og dill, er også godt
Minner om en blanding av hummer og reker ♫♥. Som et vindpust fra Saint-Tropez og med en jetsetters eleganse lanseres nå et lite stykke Hollywood blendet med essensen av den franske rivieraen på Vinmonopolet
Hell godt med hummer/ skalldyrsaus rundt, nesten som det skulle være suppe. Det smakte antagelig ikke helt som den jeg fikk på restauranten, men den smakte absolutt ikke dårligere