Dekk til med plast og oppbevar den i kjøleskapet, til den skal serveres. En god biffmiddag trenger ikke bestå av mange ingredienser, bare ingrediensene er gode
Nå er jeg i overkant glad i en mør, medium stekt biff ♫♥♫. Biffen bli ikke mørere, men varmen trekker lettere inn i kjøttet -så du vil ikke oppleve at den er kaldt i midten
Nachos med mør biff, masse smakfull paprika og masse cheddar & mozzarella. Skjær biffen i strimler og stek den raskt i en varm stekepanne med olje, litt og litt om gangen, krydre med biffkrydder og legg den til side
Hjemmelaget Biff Stroganoff er bare snadder. Brun biffstrimlene raskt på en stekepanne. Server Biff Stroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker
Serveres med rødbetter, tyttebærsyltetøy og sennep. Da jeg fortalte Daniel at planen var å lage sunn Biff stroganoff til middag fikk jeg et skeptisk blikk
Biff bourguignon ca 4 personer. Har du planlagt neste søndagsmiddag allerede. Hva enn du har på gang så foreslår jeg at du dropper det til fordel for denne franske forføreren
Tiden er avhengig av hvordan du ønsker det (gjennomstekt, medium etc). Det er en del som skal lages i denne oppskriften så for å sørge for at alt er varmt når det serveres så holder jeg maten varm i en ovn
Serveres. Biff og brokkoli er jo en storselger. Biff og brokkoli, en knallgod asiatisk inspirert rett. Her passer det ypperlig med den billige importerte biffen en får på forskjellige butikker om dagen
Biff Wellington15. oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat. Vent uansett i sånn cirka 10-15 minutter før du skjærer opp og serverer. Biff Wellington, Gordon Ramsay, middag 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat
Retten kan serveres med grønnsaker hvis du ønsker det ♫♫. På restauranter er det hovedsakelig smakfulle retter av biff og lammekjøtt, som står på menyen
Jeg har etter hvert mange favorittretter, en av mine absolutte favoritter er biff Wellington. Biff Wellington er indrefilet av okse, surret i en blanding av sopp og hvitløk, parmaskinke og til slutt et lag butterdeig