Tørk av saltet og væsken som har trekt ut av fisken. 150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 1 -2 cm fersk ingefær. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Sørg for at du får tak i en fersk og fin torskefillet og helst selvfisket. Torsk er sundt og godt, og her er en ovnsbakt varinat som er enkel og lage og som blir veldig god
Salte og pepre fisken. Server torsken saman med nudlane, og ein dæsj soyasaus. 4 torskestykker på ca 150 gram. Tar ca 10min-15, spørs kor tjukk torsken er. 4 cm revet fersk ingefær. 4 torskestykker på ca 150 gram Finrevet skall av 1 sitron+sitronsaft. 4 cm revet fersk ingefær
Kutt torsken i kuber og strø over halvparten av saltet. Spinat og torsk er en kjempegod kombinasjon, og fløten tilfører den ekstra fylden og sødmen som gjør dette til en fantastisk fiskerett
Hadde i tillegg en sitronskive ved siden av, fersk sitron er undervurdert altså. Jeg kjøpte fisk til meg og Todd her om dagen (kan man bli mer catlady), både torsk og sei
Skyll saltet av fisken og klapp den forsiktig tørr med kjøkkenpapir. Linsegryten ble servert sammen med godt brød til vegetarianerene, mens vi andre spiste den sammen med fersk, herlig, pannestekt torsk
Hadde eg hatt det, hadde eg nok heller brukt fersktorsk, lyr eller brosme. No er det ikkje akkurat sesong for spinat i kjøkenhagen, men han er slettes ikkje verst den du får kjøpt fersk i butikken
Skyll av saltet, tørk fisken godt og skjær i porsjonsstykker. Luksusen med å bo i Tromsø, er å kunne få kveite så fersk at du nesten må svømme etter den
Saltet gjør at de blir enda fastere i 'fisken' c",). Hva passer vel bedre sammen enn fersk vandrende torsk og kaviar med torskerogn fra Lofoten/Vesterålen