Jeg er fullstendig hekta på Rabarbra for tiden, som dere kanskje har forstått. Denne oppskriften er en variant av en annen oppskrift på energibarer jeg postet for en tid tilbake, men i stedet for gresskarpurè har jeg her brukt rabarbrasyltetøy
Den bakte rabarbraen kan oppbevares med sirupen i et tett glass og har mange bruksområder. Rabarbra. Bare ordet vekker minner fra en barndoms forsommer der vi jaktet på rabarbra fra naboens hage
Rabarbra chutney smaker veldig godt til ost. Vask og del opp rabarbraen i biter. Ha rabarbra, opphakket rødløk, opphakket ingefær, sukker, sirup, litt salt, eddik og vann i en kaserolle
Oppbevares i kjøleskap. Vi har fått masse rabarbra av naboene og har laget saft. Vi blandet rabarbra og jordbær og synes det ble en kjempegod saft av det
Oppbevares kjølig til du skal bruke den. Og den passer til det meste av vårens fristelser,det være seg bærkompotter, bløtkake, rabarbra, jordbær, fruktsalat, formkake osv
Rabarbra er i sesong no og for første gang skal eg dele rabarbraoppskrift her på bloggen. Første ut er rabarbrasyltetøy uten tilsatt sukker, med smak av ekte vanilje