Så i dag får du en sukkerfri, glutenfri og ganske så fettfattig krydderkake. De som følger meg på Snapchat så i dag det som skulle bli et bananbrød, men så skjedde det som ofte skjer når man ikke følger noen oppskrift - det ble noe bedre
Bland egg og sukker sammen til en eggedosis, visp helt til den blir SUPER luftig. -)På masterchef fikk jeg tips om hvordan man skulle lage den perfekte sjokoladefondant
Ha i vaniljesukker og bakepulver sammen med melet. 1sukker. 1vaniljesukker. 1Du trenger sukker. 2 dl , vaniljesukker. 1Mål opp sukker og ha det i bollen. 1Visp smør og sukker med håndmikseren til det har blitt hvitt, altså lyst og luftig, slik som på bildet
Bland sammen smør, sukker, brunt sukker, salt, vann og kanel i en kjele. 165 gr smør (247 g)5 dl hvetemel (7,5 dl)1 dl sukker (1,5 dl)1 egg (1,5)1 ts bakepulver (1,5 ts)2 ss vann (3 ss)Da jeg lagde paien måtte jeg lage nesten dobbel oppskrift for å ha nok deig til bånn og lokk, men hvis dere tar halvannen oppskrift tror jeg det blir perfekt. 4-6 store epler (helst litt røde)1 dl sukker1,5 dl brunt sukker5-6 ss smør1 klype salt1/4 ts kanel1/2 dl vannSkrell eplene og fjern kjernen. 1 dl sukker. 1 dl sukker. 1,5 dl brunt sukker
Dette er drops som faktsk også har en hensikt og som ikke bare er fylt med masse sukker. Plasser de ferdige sukkertøyene på en slikon matte eller bakepapir og la de få kjøle seg helt ned
1 dl sukker. Rislapper laget på middagsris. 11. 2014 kl. 05. 14 i. Middag. Én kommentar. Rislapper er snadder. Somregel lager jeg rislapper med gårdagens grøt
Pisk egg og sukker godt, ha det. I dag deler jeg derfor steg 1 i cakepopsprosessen, nemlig hvordan du lager selve kakekulen. 3 ts vaniljesukker. 3 ts vaniljesukker
Kok opp vann og sukker til en sirup (1 dl av hver). 1 dl sukkersirup. 1. 2. Riv sitronskallet og klem. 3. Ha skall, saft, sirup og eggehvite i en stor bolle og bland