Det er ganske stive priser på salte kjeks i butikkene, ihvertfall visst du vil ha med forskjellige smaker på også, og igår hadde vi lyst å kose oss med ost og kjeks så da ble det hjemmelagde salte kjeks
I videoen er oppskriften med poteter, jeg tenke å forsøke hvordan denne retten ble med sellerirot. For å være dønn ærlig, så syntes jeg at selleriroten ble litt dominerende i smaken, derfor vil jeg gjerne bruke andre grønnsaker i tillegg neste gang jeg lager den
Mens deigen er i ovnen lager du fyllet. Håper dere har hatt en fin helg, jeg koste meg masse på sommerfest i går med deilig iranssk mat, kaker, vin og sangria
Hvordan dette smakte. Hjemmelaget slåpetornlikør er jo himmelsk, mitt lager er borte og i vente på en ny sesong kan en frisk dessertvin av muscatodruen ikke være å kimse av
Det finnes jo tusenvis av ulike oppskrifter på maisbrød, men det jeg lager er ikke gjort på samme måte som de fleste "quickbreads" - det vil si at det ikke lages i en fei
Det er egentlig også litt feil og si, for det lager seg omtrent selv. Du vil ikke angre. Rør sammen deigen på ettermiddagen dagen før, og du har et nybakt brød til frokost eller lunch
Maten vi kjøper i butikken lager allergier og sukkersyke, mener Ingrid. Men hun spiser mye ost, både brunost og hvitost, som hun kjøper på en støl i nærheten hver sommer, og fryser ned nok til å ha året rundt