Hvis middagsplanene endrer seg lager du bare et foccacia brød som du legger i fryseren. Jeg har ikke bakemaskin, jeg er ikke glad i å stå og elte for hånd og jeg får ikke gjærdeig til å heve som det skal
Jeg skal nemlig vise deg hvordan man lager nydelige, roseformede vaniljeboller. ♥ Du kan lage roseformede boller med hvilken som helst type gjærdeig og du kan variere med ulike typer fyll
Grønnkål er en av de aller mest næringsrike kålsortene vi har – og når jeg får spørsmål om hva vi egentlig bruker grønnkålen til og hvordanvi kan nyttegjøre oss denne fabelaktige flotte grønnsaken – så svarer jeg alltid at grønnkål
Det råder full forvirring i heimen om vi plutselig lager pizza på en onsdag, og far i huset blir dødelig fornærma dersom han kommer hjem en fredags ettermiddag og pizzadeigen ikke står til heving
Hev bollene i formen til dobbel størrelse – i mens lager du fyllet. På bildet har jeg lagt litt ekstra frisk oregano på toppen, det er viktig at det ikke er harde stilker, men bare de myke bladene
Rull sammen fra langsiden, som om du lager rullekake. I går ble det nydelig middag med årets skalldyr og ferske reker, toppet med denne kaken, som var vidunderlig
Så vi baker det rett som det er. Tilsett så smørterningene (dette tipset har jeg lært av Trine i trines matblogg og det gjør stor forskjell på gjærdeigen
Nedenfor skal jeg fortelle deg en hemmelighet om hvordan du kan lage det perfekte nanbrød. Det er ikke så ofte at vilager indisk mat hjemme, men det skal vi heretter gjøre oftere, for indisk mat smaker kjempegodt, og den er også veldig enkel å lage
Dette er hva jeg alltid lagerhvis jeg skal ha besøk av mange og vil slippe mye styr rett før gjestene kommer, eller hvis jeg ikke har tid å lage til noe den dagen
Jeg har igjen en oppskrift fra Det søte liv som jeg vil skryte av. Jeg har aldri klart å få til gjærdeiger før jeg fikk kjøkkenmaskin, men nå går det som en lek
Selv mitt lille lager med eksotiske chilier hadde ikke begge typene, men la ikke det hindre deg. Kjøtt så mørt og smaksrikt at vi straks lurte på hvorfor vi ikke hadde brukt oksekjaker før og begynte å lete etter flere passende oppskrifter