Du kan også bruke vikingmelk, kokosmelk, fløte eller melk av havre eller soya. Vanligvis tilsettes sukker sist når man lager risgrøt fordi risen lettere klistrer seg til bunnen om man koker opp det hele med sukkeret i
Og idag vil jeg dele en lavkarbo versjon av Shepherds pie som smakte – om mulig – enda bedre. Sjekk om persillerot, blomkål og selleriroten er møre og smak til med smør, litt fløte og salt (og pepper)
Vi bruker kokosmelk i denne, og synes faktisk det smaker enda bedre enn med melk eller fløte. Og vi trenger ikke mer enn at det føles sunt for å spise mye av det
Vispfløten, ikke for mye. Idag vilvi dele en oppskrift på sitron-fromage som vi hadde til dessert igår, den forsvant så fort den ble satt på bordet, så tar det som et godt tegn
Ofte lagervi større porsjoner slik at vi kan spise den til kvelds og eller lunsj dagen derpå. Vi er straks på vei ut døra for å dra til Kongsberg skisenter- kjærestehelg da datteren vår plutselig fikk seg vinterferie og dro på hyttetur med ei skolevenninne og familien hennes
Tar det oppi en liten plastikkpose som du setter knute på og lager fin glasur på kaken. Det snødde ute, det var kaldt og hun ville gjerne komme på besøk snart
Mmmm pizza, vi bruker Trines Pizzabunn, pizzasausen lager jeg barnevennlig og mild (og superenkel) ved å blande ketchup og fløte, gi det et oppkok og krydre etter ønske
tyttebærpureen lager du kjempeenkelt. en klassiker i påsken er jo lammelåret som er krydret med salt og pepper og proppet full av fersk rosmarin, timian og sist, men ikke minst hvitløk
Litt tips og spesielt hvordan fjerne hoftedelen på lammelåret fant jeg på denne siden. Mannen min og jeg har startet en årlig tradisjon hvor vilager dette og inviterer besteforeldrene mine over på middag
En fest der man lager dorullnisser. Du trenger lys kokesjokolade, sukker, peanøttsmør, fløte, marshmallows, peanøtter, fløtekarameller (vi bruker fudge fra smågodtehylla), vaniljeessens og kokosfett