Hvordan lager vi en rørt masse oppskrifter

Super ostekake - sukkerfri, glutenfri og melkefri!

Super ostekake - sukkerfri, glutenfri og melkefri!

Eg elsker det eg driver med, ikkje minst spre lidenskapen min videre til dere. ♦ Ha havregryn, nøtter og dadler i en foodprosessor og kjør til en klumpfri, smuldrette masse
Høy, mørk og saftig sjokoladekake

Høy, mørk og saftig sjokoladekake

Menskakebunnen avkjøles, lager du glasuren. Piskes godt til du har fått enhvit, luftig masse. Den er litt av et syn og vil garantert skape suksess på et hvert kakebord
Eltefrie hvitløksbrød

Eltefrie hvitløksbrød

Hvismiddagsplaneneendrer seg lager du bare et foccacia brød som du legger i fryseren. Disse hvitløksbrødene skulle egentlig være i tillegg til middagen, men de smakte bare så vanvittig godt at i steden for å dele de og ha de ved siden av endtevi opp med å spise et helt hver oss uten noe annet til
Himmelsk god sjokoladeis – lavkarbo

Himmelsk god sjokoladeis – lavkarbo

Den var selvsagt ikke lavkarbo, så da var det bare å planlegge hvordanden kunne bli det – og så finne fram den nye iskremmaskinen med kompressor
150 kaloriers POWERmuffins

150 kaloriers POWERmuffins

Vanligvis så liker jeg ikke å snakke om kalorier, men av og til synes jeg det er greit å dra frem nettopp for å vise hvor lite det faktisk er å bekymre seg for
Raw konfektkake med sjokolade-og bringebærkrem!

Raw konfektkake med sjokolade-og bringebærkrem!

- Til slutt lager du sjokoladesausen. Dennekaken inneholder massevitaminer, mineraler og nyttige næringssstoffer, og man vil føle seg mett på behagelig vis etter et lite stykke
Verdens beste bløtkake

Verdens beste bløtkake

Når du da til slutt har jobbet deg rundt og nedover langs kaken, lager du en kant nederst på ca. Det er superviktig med masse luft inn i eggedosisen for at resultatet skal bli bra til slutt
Eltefritt grytebrød med havre

Eltefritt grytebrød med havre

Det er egentlig også litt feil og si, for det lager seg omtrent selv. Sett grytenen underlag som tåler varme, ta av lokket, strø havregryn i gryten slik at de dekker bunnen med et tynt lag, vippdeigen over fra bakepapiret og over i gryta slik at bunnendeigen havner opp
UkesMeny

UkesMeny

Øyvind elsker pasta, og innimellom står han på kjøkkenet og lagermasse porsjoner med pastasaus og kjøttboler som han fryser ned
Gastronomisk Institutt, nå med lavkarbobrød

Gastronomisk Institutt, nå med lavkarbobrød

Nei da, jeg kjører på, og lettelsen er derfor stor når ”julelageret” med delikatesser har minket drastisk, og vi kan spise normalt og ikke kose oss hele tiden
Fløtekrumkaker

Fløtekrumkaker

Deigen ligner sånn sett litt på deigen man bruker når man lager "Strull". Hvisrøren tykner underveis, tilsett litt mer vann

Tips til kakefyll!

Hvordan du bruker frukter og bær er opp til deg selv. Ganache lager du av fløte, evt. Det gjør at man får en helt annen type kake ennden «tradisjonelle bløtkaken» som vinordmenn gjerne er vant med
Hjemmelaget   E P L E S A F T

Hjemmelaget E P L E S A F T

Saften skal stå kjølig, og lager du mye kan den fryses. hvis du har flere epler til overs, tar jeg gjerne imot mere