Hvordan går det med å kutte ut brødet. Lager du lavkarbobrød kan det være lurt å begrense det til ett måltid, og lage andre ting enn brødskive til de andre måltidene der du ellers brukte brød
Det er ikke lurt å ha forhøy varme på pannen når man lager omelett, da svirden lett. Når jeg lager omelett er det alltid med kjøtt, fisk eller tilsvarende i, mendennegangen fikk jeg det for meg at jeg ikke skulle det
Jeg er personlig trener, jeg er instruktør, jeg jobber på et treningssenter, jeg driver entreningsblogg, jeg lever og ånder for fysisk aktivitet, så uansett hvordan du velger å tolke det jeg nå skriver
Jeg er personlig trener, jeg er instruktør, jeg jobber på et treningssenter, jeg driver entreningsblogg, jeg lever og ånder for fysisk aktivitet, så uansett hvordan du velger å tolke det jeg nå skriver nå
Burger lager du enkelt av karbonadedeig/kjøttdeig, salt, pepper og krydder. ) For meg er dette en favoritt når det kommer tillunsj, for den smaker jammen meg minst like godt som hvilken som helst mcdonalds burger, og du kan lett gjøre den nøyaktig slik du vil med forskjellig tilbehør
Ha omeletten over på entallerken og la den stå og avkjøles mens du lagermajonesblandingen. Denneoppskriften fant vi i boken Frisk med lavkarbo – Frokost og lunsj av Hexeberg og Storaker
Se oppskriften for rosebørek med potetfyll for hvordan det gjøres. Når tyrkiske bekjente får høre at jeg jevnlig lager børek fremkaller det nestenuten unntak en slags imponert-og-lettere-sjokkert respons
Nei da, jeg kjører på, og lettelsen er derfor stor når ”julelageret” med delikatesser har minket drastisk, og vi kan spise normalt og ikke kose oss hele tiden
Mine flate koriander- og teffbrød bakes med jyttemel fibra teff, og jeg lagerhvitløksmør av smøremyk rapskokos (melkefri margarin) istedenfor Sarah Ravenshvitløksolje
Aller først vil jeg anbefale å skjenke i et glass rødvintilkokken og ta engod slurk. Mensmoussakaen står i ovnen kan du evt lage ensalat om du vil servere med dette