En god og mager dipp lager du av. Vi serverer blåskjell slik som i Frankrike med frittes og en god dipp eller en kryddermajones, men her er det fritt frem for det du liker best
Dette er en herlig forrett, eller et hovedmåltid hvis dere lager en litt større porsjon. Nå er vinteren her, og de norske blåskjella er på sitt beste igjen
Jeg har alltid blitt fortalt at når man lager skikkelig fiskesuppe skal man ha i syv slag fisk. person)Krepsehaler eller rekerBlåskjellHa fiskekraft, vin og fløte i en kjele og varm opp mot kokepunktet
Når jeg lurer på hvordan jeg lager lammecaree eller perfekt coq au vin, er dette boken. med forslag til hvordan man bruker blomster, frukt, nøtter osv som dekorasjon
Så legger du på fenikkel, stykker av kongekrabbe, blåskjell samt sjøalgesalat hvis du ønsker det. Vi burde fått det kastet etter oss som en takk for at vi spiser den, før den spiser alt liv på havbunnen langs Norskekysten
Jeg er veldig glad i sterk mat og lager stort sett alltid litt for sterk, men denne gangen måtte vi tilsette litt fløte i suppekraften og en kladd rømme ved servering for å ikke stresse svelg- og tårekanalen
Det med denne resturanten er at de lager menyen ut i fra hva de fanger om morgenen. Dette var noe jeg og mamma hadde bestemt at vi måtte gjøre, dette siden det ikke ble noe ferie i år