Ta ut pizzabunnen og la den avkjøles mens du lager ostesausen. Jeg tenkte det kanskje var vanskelig for mange å få tak i flaskegresskar hvis man ikke bor i byen og nær en innvandrerbutikk, så jeg bestemte meg for å forenkle oppskriften med å bruke søtpotet istedenfor
Mange anbefaler bakestål eller pizzastein når manlagerpizza for å få en sprø og god bunn. Hjemmelagetpizza med St Kristina skinke, tomat og oliven - servert med blåmuggdipp
Joda, vi lager noen ganger pizza med tomatsaus også. Men for å være ærlig har jeg aldri vært så glad i den typiske tomatsausen man har på pizza, og har ofte laget pizza uten saus i det hele tatt
) Mengden er beregnet for mer enn én pizza, så ha det som blir til overs på et tomt syltetøyglass og oppbevar i kjøleskap, så et du klar neste gang du lagerpizza, og det vil gå enda fortere
( Lager du porsjonspizzaer må du helst steke en og en om gangen for best resultat ). ) Noe jeg har erfart er at man må prøve å ikke overfylle pizzaen med for mye forskjellig fyll på en gang
Å lage sin egen pesto er verken vanskelig, tidskrevande eller krever for mange ingredienser. Eg er veldig glad i grønn pesto og bruker det spesielt til kvit fisk, over kylllingfilêten, inni lomper med anna pålegg, i lompetoast, dressing til lunsjsalaten eller som "pizzasaus" når eg lager kvit pizza
Har du noen tips og triks til hvordanman får den optimale smaken så tar jeg gjerne i mot. Lager du en mindre mengde kan du oppgradere tomatkvaliteten noe, da for eksempel plommetomater har mer sødme og aroma
En av tingene jeg fikk lære var hvordan italienere lagerpizzaen sin hjemme. Hjemmelagetpizzadeig er ikke så vanskelig å lage som man skulle tro og mitt største ønske er at alle lager sin egen pizzadeig i stedet for å kjøpe den
Bare google "how to soak xxx", så finner man svar på hvordan forskjellige nøtter skal bløtlegges. + Jeg pleier å tenke protein, fett og grønnsaker når jeg lager et måltid
Nei, sjokoladesaus er best og tryggest når manlager det selv. Man kan helle sjokoladesaus på pudding, iskrem, fruktsalat, pizza eller lutefisk og få et bedre måltid