Jeg lager alle oppskriftene på mitt eget kjøkken, med mine egne måleinstrumenter og min egen ovn. på hvorfor dere ikke får like luftige boller eller saftige kaker som mine
Skal man ha noe ferdiglaget inneholder det ofte glutenholdig mel, eller så er det egg i produktet. Når man har allergier eller går på diett kan det være et lite mareritt å skulle handle hverdagslige matvarer som brød, kjøttboller og pålegg
Skal skrive om hvordan jeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordanman kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
Det er en tykk pannekakerøre som man legger i kokende melk med en skje - og blir til boller. Liker man grøt og pasta liker man som regel Bollemelk - dette er er snadder
Nå lager du kremen og det gjør du slik. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Hamburger er snadder mat og når manlager den selv smaker det enda bedre. Ikke er det vanskelig heller og man kan lage den akkurat slik man liker den best
Jeg bruker mye olje når jeg først lager foccacia for å få til skikkelig sprø skorpe. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
Jeg har to favorittbrød som vi stort sett lager, et grovere til hverdags og et finere til helgen. Det som gjør brødet så enkelt er at er kan man slumpe, variere meltype, korn og frø som det passer og man slipper å elte
Du velger sjølv kor mange du lager da karamellsausen holder til veldig mange. Eg har delt mange nye, spennande oppskrifter på sunnere julesnop og julekaker sida desember måned starta, men for å ikkje glømme mine tidligere oppskrifter så ville eg samle noken av dei i eit eget innlegg
Så burgerbrød det lagerman selv, og putter i frysa. Jeg kan ikke forstå hvorfor man vil ødelegge så mye god mat med kjedelige luftboller laget av hvetemel, sukker, ekstra gulten og rare tilsettningsstoffer