Hvordan bruker man så dette. eller du kan bruke den gamle testen som når manlager gele av bær. For et par dager siden var jeg i et selskap med del damer som, blandt mye annet lager god mat
Det er viktig at fisken ikkje er fryst, men kald før du lager fiskefarsen. Som valgfri melk brukte eg kokosmelk light for fyldighet, smak og melkefri variant, men man kan også bruke anna melk, eller evt
Laks er en av dei beste råvarene eg veit om, og eg lager det opp til fleire ganger i veka. Ikkje minst får man en god fordeling mellom protein, karbohydrat og fett
Først lager du pesto, oppskriften finner du her. En lett og god rett, perfekt om man skal ha gjester. Jeg serverte dette da jeg hadde forening og den ble godt mottatt
Vi tar utgangspunktet i falafelen og lager den litt større slik at vi får en burger. I dag tenkte jeg å servere en vegansk rett i anledning “Meatfree Monday” – Kjøttfri Mandag
Det går egentlig ikkje an å beskrive korleis denne smaker, men det blir en slags god blanding mellom havregrøt og rømmegrøt, litt etter kva variant manlager
Lager sjokado vell. Kva gjer man når man har en haug av avokadoer som begynner å bli overmodne. Alle tomler opp for at den er naturlig sukkerfri, glutenfri, melkefri, uten egg og nøtter - så den kan nytes og lages av maaange
Jeg lager slike retter på "slump" så her må man prøve seg litt frem. Den holder seg også godt om du lager større mengder, og dermed prepper for flere måltider om gangen