Alt unicorn, eller enhjørning på norsk, er super trendy for tiden. Slik lager du kaken. **Valgfri ingrediens, Kaliumhydrogentartrat eller vinsyre på norsk, stabiliserer eggehvitene
Men jeg lager for det meste de samme kakene som jeg pleier å lage i Norge. Hvilken bakst liker dere best Norsk eller Tyrkisk eller kanskje en helt annen nasjonalitet sine bakevarer
Litt tips og spesielt hvordan fjerne hoftedelen på lammelåret fant jeg på denne siden. Mannen min og jeg har startet en årlig tradisjon hvor vi lager dette og inviterer besteforeldrene mine over på middag
Favorittkaka hennes er ostekake, og planen var egentlig å lage varianten eg har lagt ut før HER, som er blitt en ostekake-suksess for mange, mange av mine lesere
Hvordan oppbevares disse. Pisk inn sirupen, vaniljesukker, bakepulver og kakao. Dette perlesukkeret fås kjøpt i Sverige og jeg har ikke sett det i norske butikker
Jeg pleier alltid å stappe oppi ekstra mye epleskiver når jeg lager eplekake. Typisk norsk. Jeg pleier alltid å stappe oppi ekstra mye epleskiver når jeg lager eplekake